Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ενδιαφέροντα βιντεάκια Κυκλοφοριακή Αγωγή<Ο Φίλος μας ο ΚΟΚ>  Μαριάννα Τόλη 
Ευχάριστο τραγουδάκι με ωραίο βίντεο από το You Tube. Την περσινή  χρονιά στα πλαίσια του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής το είχα παρουσιάσει στα παιδιά. ΄Εδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους βοήθησε πολύ στην εξοικείωσή τους με τους Κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής. 
<Κυκλοφοριακή αγωγή στο Νηπιαγωγείο>   Τα παιδιά το παρακολούθησαν, το τραγούδησαν, το χόρεψαν και έμαθαν καλύτερα να κυκλοφορούν πάντα μαζί με τους γονείς ή κάποιον δικό τους ενήλικα στην πόλη <Κυκλοφοριακή Αγωγή>    Ο Καραγκιόζης δάσκαλος Κυκλοφοριακής αγωγής (Κ. Μακρής)    Κινούμενα σχέδια με επεξήγηση των κανόνων του ΚΟΚ με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Το παρουσιάσαμε μαζί με τα παιδιά του δικού μας Τμήματος και στο διπλανό Τμήμα. Ευκαιρία  για συνεργασία, συζήτηση των παιδιών και καλύτερη εμπέδωση όλων αυτών που είχαν μάθει μέσα από τα παραμύθια, τα μαθηματικά, τη γλώσσα, τα μεγάλα σήματα που μας επισκέφθηκαν στην τάξη και τα αναγνωρίζαμε με ευκολία, τα εκπαιδευτικά βιβλία, την άψογη συμβολή των γονιών.
Βρήκα αρκετά βιντεάκια για το θέμα. Λίγες ιδέες και πολύ ψάξιμο θα σας βοηθήσουν να βρείτε πολλά περισσότερα... ΄Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι το έχετε ήδη κάνει. Καλή συνέχεια μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε!!! 
Μια δουλειά από τα παλιά σε συνεργασία με την Ειρηνούλα μου...

2 σχόλια: