Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Το Νηπιαγωγείο μας αλλάζει με καλοκαιρινή εμφάνιση και πολλήήή ζωγραφική στην αυλή μας
Το Καλοκαίρι έφτασε, το Νηπιαγωγείο μας ανανεώνεται με πολλά σχέδια στους εξωτερικούς τοίχους στο πάτωμα, παιχνίδια με αριθμούς, γράμματα, πλανήτες, τραινάκια, καραβάκια, το κλειδί του Σολ και οι νότες και ένα πολύ μεγάλο ουράνιο τόξο να αγκαλιάζει όλη την πλευρά του πατώματος και να την στολίζει με τα υπέροχα χρώματά του.
Με εξαιρετική συνεργασία εκπαιδευτικών και γονιών έγινε αυτό το υπέροχο έργο. Μαμά σχεδιάστρια μας σχεδίασε όλα τα σχήματα και όλοι μαζί τα ζωγραφίσαμε. Ο σαλίγκαρος στολίζει την αυλή, γεμάτος με αριθμούς που τα παιδιά μπορούν να παίζουν εκεί, ψάρι με γράμματα το τραινάκι με τις εποχές, πολύχρωμες πεταλούδες.
΄Ολη η αυλή έχει ένα πανέμορφο γαλάζιο χρώμα και κάθε τόσο γίνονται και καινούρια έργα. Πατεράδες μας βοήθησαν πολύ με προσωπική εργασία, με τεχνική και ηλεκτρολογική βοήθεια και ο καθένας δημιούργησε με τον δικό του τρόπο σαν μια ομάδα που ο ένας συμπλήρωνε και βοηθούσε τον άλλο. ΄Ολη αυτή η δουλειά συνεχίστηκε με φράχτη βαμμένο και σχεδιασμένο για να οργανώσουμε ένα κηπάκι να τον φροντίζουμε και να τον περιποιούμαστε.
Καινούρια τέντα πάνω στις εξωτερικές κολώνες μας δημιούργησε μια υπαίθρια χαρούμενη τάξη με μαυροπίνακες, πάγκους εργασίας που θα μας φιλοξενεί στα υπαίθρια μαθήματά μας όταν ο καιρός είναι καλός.
΄Ολο αυτό το πολύ μεγάλο έργο έγινε απογεύματα μέχρι αργά το βράδυ, Σαββατοκύριακα και κράτησε αρκετό καιρό για να φτιαχτούν όλα, να ξαναβαφτεί η τσουλήθρα μας, να βαφτούν τα παγκάκια μας,  να γίνει ένας υπέροχος χώρος που μικροί και μεγάλοι αισθανόμαστε χαρούμενοι, καμαρώνοντας για το αποτέλεσμα.
Εικόνες από την νέα μας αυλή... απολαύστε τις...Ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη συνεργασία...Ψαράκια φτιαγμένα από τα παιδιά στολίζουν το Νηπιαγωγείο μας


Καραβάκια στο Αιγαίο...
Οι μικροί μας καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τα καραβάκια τους για να ξεκινήσουν το ξένοιαστο ταξίδι καλοκαιρινών διακοπών...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου